Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές προϊόντων

Ελπίζουμε ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με τα προϊόντα μας. Αν όμως, για οποιονδήποτε λόγο, δεν μείνετε ικανοποιημένοι από την παραγγελία σας, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός (10) εργάσιμων ημερών, από την ημερομηνία παραλαβής. Μετά το διάστημα τον (10) ημερών δεν γίνονται δεκτές επιστροφές. Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων. Αλλαγές γίνονται σε προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Έχετε το δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων έως 2 φορές. Εξαιρούνται τα ελαττωματικά προϊόντα. Δεν γίνονται επιστροφές σε χορδές, μικρόφωνα και ακουστικά, για λόγους υγιεινής. Όλα τα έξοδα αποστολής των επιστροφών, με εξαίρεση τις επιστροφές λόγω ελαττωματικών προϊόντων, επιβαρύνουν εσάς.

Όροι και Συνθήκες Επιστροφής

Για να θεωρηθεί ότι έχετε ασκήσει ορθά το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων θα πρέπει να πληρούνται απόλυτα οι παρακάτω προϋποθέσεις:

1. Να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας για να μας ενημερώσετε είτε με email ή τηλεφωνικώς, ότι θα κάνετε επιστροφή.

2. Η επιστροφή γίνεται δεκτή εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα λάβετε το προϊόν. Ο πελάτης έχει το δικαίωμα της αλλαγής με άλλο προϊόν της αρεσκείας του. Το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων είναι 2 φορές. Δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Προϊόντα που επιστρέφονται μετά το αναγραφόμενο χρονικό περιθώριο δεν γίνονται δεκτά. Επιστροφές δεν γίνονται σε μικρόφωνα, χορδές και ακουστικά.

3. Τα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία. Όλα τα προϊόντα που πωλούνται από την ArtMusic συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση ενός χρόνου άριστης λειτουργίας. Δεν δεχόμαστε επιστροφές, εάν δεν βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκαν. Στην αντίθετη περίπτωση θα αποστέλλεται πίσω στον πελάτη, με έξοδα του πελάτη.

4. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται άθικτα και αχρησιμοποίητα, στην αυθεντική συσκευασία τους. Όπου παρέχονται, τυχόν συσκευασίες του κατασκευαστή, κάρτες γνησιότητας, προστατευτικές θήκες, κάρτες αποθήκευσης δεδομένων κτλ θα πρέπει επίσης να επιστρέφονται καθώς θεωρούνται μέρος του προϊόντος.

 

 

Πίσω