ΠΡΟΦΙΛ

Η Εταιρεία ArtMusic ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1900, με την προσφορά υπηρεσιών πάνω σε μουσικά όργανα και βιβλία. Οι αποκλειστικές συνεργασίες με επώνυμες κατασκευάστριες εταιρίες, είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση των λιανικών πωλήσεων και την προσθήκη ακόμη περισσότερων ειδών στο δυναμικό της εταιρίας. Η άριστη ποιότητα των προϊόντων της διοχετεύτηκε με χονδρικές πωλήσεις σε όλη τη χώρα.

Η ArtMusic παρακολουθεί όλες τις νέες τάσεις τεχνολογίας και μουσικών οργάνων, επισκέπτεται όλες τις εκθέσεις παγκοσμίως και εισάγει την αιχμή της τεχνολογίας. Πρωταρχικός στόχος και όραμα της ArtMusic είναι η εξέλιξη, η προσφορά και η λεπτομερής ενημέρωση πάνω στα καλύτερα προϊόντα, στις πιο προσιτές τιμές, σε συνάρτηση με την νέα Ευρωπαϊκή και διεθνή πραγματικότητα.

Η Εταιρεία μας είναι η πρώτη που εισήγαγε το παγκοσμίου φήμης αρμόνιο «Farfisa». Ο μοναδικός ήχος του ηχογραφήθηκε σε εκατομμύρια αντίτυπα δίσκων, πολλών καλλιτεχνών. Με την βοήθεια της μαγικής χροιάς του «Farfisa» μεσουράνησαν κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως ο Στέλιος Καζαντζίδης,  Πάνος Γαβαλάς, Μανώλης Αγγελόπουλος, Ντέμης Ρούσος και πολλοί ακόμη καλλιτέχνες. Το αρμόνιο Farfisa έγινε σημείο αναφοράς για τα μετέπειτα μοντέλα άλλον εταιριών, αυτού του είδους.

Η Εταιρεία  ArtMusic προσφέρει τις υπηρεσίες της και τα προϊόντα της μέσω του  ηλεκτρονικού εμπορίου καθώς και από το κατάστημα λιανικής πώλησης. Επίσης διαθέτει ταχύτατο σέρβις, και αναλαμβάνει αναβαθμίσεις μουσικών οργάνων. Αντιπροσωπεύει πολλούς γνωστούς οίκους από όλο τον κόσμο, όπως: DR Strings, MEE Audio, Zoom, Audient, Alhambra, Morley Pedals, MicW, Martin Guitars, Numark, Akai, Alesis, BeyerDynamic, Caparison Guitars, Jack & Danny Guitars, Daniel Guitars, Esp, Ltd, Dimarzio, Alvaro Guitars, Alto, Casio, D'Addario, Elixir, EMG, Joyo Tuners, Dunlop Accessories.

Πίσω