Όροι χρήσης

Προσωπικά δεδομένα

Η ArtMusic είναι ένα φυσικό κατάστημα λιανικής πώλησης και ηλεκτρονικό κατάστημα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της αγοράς σας, είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Δεν είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε λογαριασμό για να κάνετε τις αγορές σας. Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας, χωρίς να χρειάζεστε δημιουργία λογαριασμού. Τα προσωπικά σας στοιχειά μετά την πρώτη αγορά σας, αποθηκεύονται αυτόματα στο Server της ArtMusic.

Όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό, θα χρειαστεί να καταχωρήσετε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποστέλλονται τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου ή κινητού ,την ηλεκτρονική σας διεύθυνση κλπ. Η διαδικασία εγγραφής γίνεται μόνο μια φορά. Αν ξεχάστε τον κωδικό σας μπορείτε να κάνετε υπενθύμιση κωδικού.
Κάθε φορά που θέλετε να αγοράσετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα χρειαστούν μόνο το e-mail σας και ο κωδικό σας. Τα δεδομένα αυτά, είναι απόρρητα  και δεν αποκαλύπτονται, δημοσιοποιούνται  ή πωλούνται σε τρίτους.

Η ArtMusic διατηρεί το δικαίωμα να προσθέτει, τροποποιεί ή να αφαιρεί οποιοδήποτε στοιχείο ή πληροφορία περιλαμβάνεται σε αυτή. Επίσης, δικαιούται να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή ακόμη  και το σύνολο των υπηρεσιών της χωρίς καμία προειδοποίηση. Οι τιμές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς καμία προειδοποίηση. 

Πνευματικά δικαιώματα.

Το λογότυπο ArtMusic είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα, και όλα τα περιεχόμενα που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου είναι ιδιοκτησία της ArtMusic και προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικών σημάτων ή περί άλλων ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων, που εδρεύει στην Ακαδημίας 69 στο κέντρο της Αθήνας.


Ιδιοκτησία της ArtMusic αποτελούν επίσης τα λογότυπα, φωτογραφίες, σήματα, εικονίδια, καθώς και άλλα multimedia στοιχεία που αφορούν στο γραφικό περιβάλλον της. Σε άλλα κατοχυρωμένα σήματα, η Artmusic έχει μόνο την απλή χρήση για εμφάνιση τον φωτογραφιών  στο e- shop
Artmusic απαγορεύει κάθε αναπαραγωγή, διανομή, αντιγραφή, τροποποίηση, δημόσια έκθεση σε κάθε ηλεκτρονικό και έντυπο μέσο καθώς και την παρουσίαση των περιεχομένων του παρόντος δικτυακού τόπου χωρίς την γραπτή άδεια της. Απαγορεύεται επίσης η αντιγραφή ή τροποποίηση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Το στήσιμο όλης την ιστοσελίδας μας, προστατεύεται επίσης από τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
Πολλά  λογότυπα των προϊόντων που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, καθώς και το λογότυπο της ArtMusic αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των εκάστοτε εταιρειών και διέπονται από τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Ασφάλεια  διασφάλιση συναλλαγών

Χρησιμοποιώντας  τις υπηρεσίες μας, αναλαμβάνεται την ευθύνη για την ασφάλεια του προσωπικού σας κωδικού πρόσβασης.

Η ArtMusic μέσω της Εμπορικής τράπεζας, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να προφυλάξει τον πελάτη από κακόβουλη ή μη εγκεκριμένη χρήση.
Σε κάθε αποστολή στοιχείων σας, όπως δημιουργία ή αλλαγή του λογαριασμού σας ή την καταχώρηση κάποιας παραγγελίας ακολουθείται το πρωτόκολλο SSL με κρυπτογράφηση 128 bit.

Μη αποδοχή παραγγελιας.

Κατά την on-Line αγορά, ο πελάτης δηλώνει ότι αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα, να παραλάβει την παραγγελία του. Σε περίπτωση, μη αποδοχής παραλαβής της παραγγελίας από την Γενική Ταχυδρομική Courier, ο πελάτης θα χρεώνεται με την αποστολή και την επιστροφή των εμπορευμάτων στην αποθήκη της εταιρίας ArtMusic.

Οποιαδήποτε διαφορά ή διαφωνία από τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος ArtMusic για αγορά, πώληση, επιστροφή προιόντων και παροχή υπηρεσιών, θα διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια για την επίλυση τους θα είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.

Αποδοχή όρων.

Οι όροι χρήσης για την συναλλαγή μεταξύ πελάτη και του e-shop της ArtMusic, έχουν διαβασθεί από τους ενδιαφερόμενους της συναλλαγής. Ο πελάτης δηλώνει, ότι αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα, τους παραπάνω όρους συνεργασίας και αποδέχεται να πραγματοποιήσει την αγορά σύμφωνα με αυτούς.

Πίσω